Innovations for Personal Protective Equipment

Telefon Kontrolü

Kyber
    Member

Bir arkadaşım çocuğunun gece geç saatlere kadar telefonda olduğunu fark edince uyku düzeni tamamen bozulmuş. Sonunda telefon kullanımına bazı sınırlar koymaya karar vermiş. Ben de bu konuyu merak etmeye başladım çünkü sadece telefonu almak yerine daha dengeli bir yöntem daha mantıklı geliyor. Çocukların telefon kullanımını düzenlemek için kullanışlı bir ebeveyn denetimi arıyorum, öneriniz var mı?

Ben
    Member

Bir arkadaşım çocuğunun gece geç saatlere kadar telefonda olduğunu fark edince uyku düzeni tamamen bozulmuş. Sonunda telefon kullanımına bazı sınırlar koymaya karar vermiş. Ben de bu konuyu merak etmeye başladım çünkü sadece telefonu almak yerine daha dengeli bir yöntem daha mantıklı geliyor. Çocukların telefon kullanımını düzenlemek için kullanışlı bir ebeveyn denetimi arıyorum, öneriniz var mı?
    Kuzenim benzer bir durum yaşadı: oğlunun gece 2’ye kadar Instagram’da gezindiğini fark edince, önce konuşup sonra “dijital gün batımı” kuralı koydular (21:00’den sonra telefon mutfakta şarjda). Ekran süresi sınırları ve “Rahatsız Etme” modu da ekleyince uyku düzeni düzeldi. İzleme araçları yerine şeffaf kurallar ve iletişim daha etkili. Bir bakışta fikir almak istersen: instagram profil görüntüleyici ama asıl çözüm güven ve açık konuşma.

Log in to reply.